Ankara Web Tasarım Fiyatları 2021

15/04/2021

Ankara web tasarım fiyatları 2021 konusunda en başarılı seçeneklerden faydalanmaya ne dersiniz? Bu konuda en özel çözümlerden faydalanmak adına araştırmalarınızı titiz bir şekilde gerçekleştirmelisiniz.

Web tasarım hizmetleri dijital dünya üzerinde markanızı ya da firmanızı tüketicilerle buluşturmak açısından oldukça değerli ve en önemli kaynaktır. Bu nedenle web tasarım hizmetlerinden yararlanarak tüketicilerle buluşmak adına, kesinlikle kaliteli bir web tasarım hizmetinden yararlanmalısınız.

Peki, bir web tasarım hizmetini kaliteli ve kusursuz kılan unsurlar nelerdir? Gelin hep birlikte web tasarım fiyatları 2021 ile alakalı çeşitli farklılıklar doğuracak olan unsurlara daha yakından bir göz atalım!

Web Tasarım Nedir?

Web tasarım, dijital dünyada bir web sayfasına sahip olmak adına tercih edebileceğiniz hizmetlerden bir tanesidir. Bu kapsamda alacağınız hizmet dijital kimliğiniz anlamına da gelecek olan web tasarım çözümlerini ön plana çıkarır. Üstelik web tasarımında bütün taleplerinizin kusursuz bir şekilde karşılanması amaçlanır. Web tasarım çalışmalarının temel amacı kusursuz çalışan, kullanıcı kolaylığı sunan ve kolay ulaşılmanızı sağlayacak bir iletişim aracının ortaya çıkartılmasıdır.

Tema, font, görsel tasarım, içerik yönetim sistemi ve diğer bütün süreçler ile alakalı alacağınız hizmetleri kapsayan web tasarım aslında size özel bir hizmettir. Bu hizmet için de dikkate almanız gereken temel şey fiyatı etkileyen faktörlerdir. O halde gelin Ankara web tasarım fiyatları 2021 konusunda farklılıklara neden olacak faktörler neler olabilir daha yakından bir göz atalım!

Ankara Web Tasarım Fiyatları 2021

Ankara Web Tasarım Fiyatları 2021’i Etkileyen Faktörler

Ankara'da web tasarım hizmetlerinden faydalanmak ve size özel çözümlerden yararlanmak mı istiyorsunuz? O halde size özel bir tasarım gerçekleştirildiğinde fiyatı etkileyecek olan faktörlerin neler olduğuna bir göz atmanız gerekecektir. Bunlar:

Özel Tema ve Şablon Tasarımı

Tema ve şablon tasarımı bir web sitesinin fiyatını etkileyen en önemli faktörler arasındadır. Fiyatı doğrudan etkileyecek olan tema ve şablonların nasıl hazırlandıkları ile alakalı detaylara bir göz attığınızda en önemli detayın tasarım için harcanan süre olacağını unutmamalısınız. Projeniz için harcanacak süre ve emek arttıkça ödemeniz gerekecek ücretlerin de artış göstereceğini unutmamalısınız.

Kodlama Dili

Size özel bir tasarım yapılırken dikkate alınması gereken en önemli detaylardan bir diğeri de hiç şüphesiz kodlama dili olacaktır. Kodlama sırasında kullanılan dilin zorluğu ve karmaşıklığı web tasarım konusunda ödenmesi gereken ücretin de farklılık göstermesine neden olacaktır. Bu durumda dikkate almanız gereken kodlama ile alakalı size web tasarım hizmeti sağlayacak olan firmadan detay talep etmeniz sağlıklı olacaktır. Yine kodlama - web yazılım kısmına bağlı olarak web siteniz için istediğiniz ekstra modüller de web sitesi tasarım ücretini yükseltecektir. Bunlar randevu, online tahsilat, detaylı filtrelemeler gibi modüller olabilir.

Web Sitesi Alt Yapısı

Bir web sitesi kurmak istediğinizde ödeyeceğiniz ücretleri belirleyecek olan diğer faktörlerden bir tanesi de hiç şüphesiz sitenin alt yapısı olacaktır. Kurumsal bir web sayfası oluşturmak istediğinizde ödeyeceğiniz ücretle e-ticaret alt yapısına sahip bir web sitesi için ödeyeceğiniz ücretlerin farklı olacağını bilmelisiniz. Özellikle sayfa ve ürün sayısı oldukça fazla olan e-ticaret sitelerinde bütçe beklentilerinizin ötesinde olacaktır. Bu nedenle de web sitenizin alt yapısını dikkate alarak bir tercihte bulunmanız şarttır.

Ekstra Dil Yayınları

Web sitenizi tek dilde yayınlamak ile birden fazla dil ile yayınlamak arasında web sitesi yapımı ücretinde fark meydana gelecektir. Örneğin sadece Türkçe bir web sitesi hazırlamak ile Türkçe, İngilizce ve Almanca içeriği olan bir web sitesinin ücretlendirmesi farklı olacaktır. Buradaki fark ek diller için yapılan yazılımsal çalışmalar ve ayarlamalar içindir. Genellikle tek dil için ödeyeceğiniz bedelin 1/3 kadarına web sitenize artı bir dil seçeneği ekleyebilirsiniz. Bu fiyatlandırmanın içerisinde ilgili kaynak dil ile hedef dile tercüme ücreti dahil olmaz. Genellikle web tasarım firmaları tercüme hizmet vermedikleri gibi çeviri işlemi için de fiyat teklifi vermezler.

İş Teslim Süresi

Bir web tasarım ajansı genelikle bir web sitesi projesi için standart bir teslim süresi belirler ve bunu teklifinde belirtir. Siz bu hizmetin size daha hızlı teslim edilmesini talep ederseniz verilen web tasarım ücret teklifinin artacağını da bilmelisiniz. Bu yüzden önemli bir zamana yetişmesi gerekli bir web sitesi ihtiyacınız olduğunda ertelemeden araştırma yapmalı ve erkenden web sitesi çalışmasına başlamanızı öneririz.

Barındırma Özellikleri

Web siteniz için size sunulan standart barındırma - hosting hizmetinden farklı ek ihtiyaçlarınız var ise bu da web tasarım ücretini arttıracak bir etkendir. Örneğin size sunulan aylık trafik miktarı size yetmeyecekse bu durumda size sunulan artı trafik miktarı web sitesi ücretinizi de arttıracaktır.

Ankara Web Tasarım Fiyatları 2021

Web Sitesi Tasarımı için Ücretlendirmeyi Değiştirmeyecek Temel Özellikler

Aşağıda belirttiğimiz özellikler 2021 yılı web standartalarına göre her web sitesinde mutlaka bulunması gerekli özellikler olduğu için bu özellikler için artı ücret talep eden web tasarım ajanslarından uzak durmanızı öneririz. Bu özellikler:

  • Responsive Tasarım: Mobil uyumlu web tasarım çalışmasıdır. Oluşturulan web sitesinin tüm cihazlarda otomatik şekillenerek kusursuz görüntülenmesini sağlar.
  • SEO Uyumu: Günümüzde bir web sitesinin ulaşılabilir olması için arama motorlarında kendiyle ilgili anahtar kelimelerinde üst sıralarda yer alması şarttır. Dolayısı ile hazırlattığınız web sitesinin %100 SEO uyumlu olduğundan emin olmalısınız. SEO uyumlu özellikler içerisinde site haritası ve robots.txt dosyasına sahip olma, akıllı ve temiz url yapısı bulundurma, site hızı gibi değerleri öncelikli olarak sıralayabiliriz. Web sitenize içerik üretimi, sürekli gözlem ve SEO geliştirme hizmetini profesyonel olarak almak isterseniz SEO hizmeti sayfamıza göz atabilirsiniz.
  • SSL sertifikası: Web siteniz için bir SSL sertifikasına ekstra ücret ödemeden sahip olmalısınız. SSL sertifikası web site ziyaretçilerinizin veri güvenliği oldukça önemlidir. Ek olarak SSL sertifikası sahibi olmak web sitenizin Google üzerindeki sıralaması için de önemli bir artı değerdir.
  • Teknik destek: Web sitesi yaşayan ve gelişen bir yapıya sahiptir. Bu bakımdan web siteniz için hızlı ve verimli bir teknik destek almanız oldukça önemlidir.
  • Kaliteli barındırma - hosting: Web sitesi yaşayan ve gelişen bir yapıya sahiptir. Bu bakımdan web siteniz için hızlı ve verimli bir teknik destek almanız oldukça önemlidir.

Ankara Web Tasarım Firması Araştırıyorsanız Bu Rehber Tam Size Göre başlıklı yazımızı okumak ister misiniz?

Web tasarım fiyatları için araştırma yaparken size yardımcı olacak unsurları bu yazımızda ele almaya çalıştık. Tekrar belirtelim web sitesi internet üzerinden ulaşacağınız kitleler için oldukça önemli bir iletişim aracıdır. Bu yüzden araştırmalarınızı yaparken vakit ayırmanızı ve en doğru seçimi yapmanızı öneririz.

Web Tasarım Hizmeti Alacağımız Firma Sizinle Aynı Şehirde mi Olmalı?

Web tasarımı hizmeti almak isteyenlerin en çok sorduğu sorulardan bir tanesi de, hizmeti alacakları web tasarım ajansının merkezi ile kendi merkezlerinin aynı şehirde olmasının önemli olup olmadığıdır. Aslında 2021 yılı ve teknolojisini göz önüne aldığımızda hizmet alan ile hizmet verenin aynı şehirde olmasının hiçbir artısı yoktur. Önemli olan alacağınız hizmetin kalitesi, yaptırdığınız web sitesinin size getirdiği yararlardır. Bu yüzden web tasarım ajansı ya da ücretlerini araştırırken şehir bazlı düşünmek yerine verimli bir ortaya çıkarmayı hedefleyin.

Özet olarak web sitesinin marka ya da firmanız için en önemli iletişim mecrası olduğunu aklınızdan çıkarmayın. 7/24 firma ya da markanıza insanların bu web sitesi üzerinden ulaşacağını ve sizinle ilk tanışmalarının bu site aracılığı ile olacağını unutmayın. Bu yüzden web sitesi tasarımı çözümlerinde profesyoneller ile çalışmanız gerektiğini de bilin. Araştırmalarınızı bu çerçevelerde yapmanızı ve size en doğru bütçe ile yaklaşan profesyonel bir web tasarım ajansı ile çalışmanızı öneririz.

Web tasarım hizmetimizi inceleyin ya da bize ulaşın.

Yorumlar
15/Nisan/2021 (23:10:53) Murat:
SEO hizmeti için detaylı bilgi ve fiyat tablosu alabilir miyiz?
Cevaplar
15/Nisan/2021 (23:16:58) İnajans:
Merhaba Murat bey, Bu çalışmalar için neler yaptığımızı SEO sayfamızdan inceleyebilirsiniz. Fiyat ve bilgi verebilmemiz için web site adresinizi ve öncelikli anahtar kelimelerinizi bize iletmenizi rica ederiz.

Blogumuzdan Son Yazılar

31/12/2021
SEO, en temel hali ve en basit tanımıyla arama motoru optimizasyonu anlamına gelen bir terimdir. Basitleştirilmiş bir şekilde tanımlamak gerekirse Google arama motorunda arama yapan kişilerin bir işle...
30/06/2021
Seo kelimesi halk arasında kısaca Google'da üst sıralara çıkmak olarak tanımlansa da aslında altı göründüğünden oldukça dolu bir kavramdır. Evet, başarılı bir seo çalışması ile sitenizin Google organi...
30/05/2021
SEO, web sitelerinin organik arama sonuçlarında sıralamalarını yükseltebilmeleri için yapılan altyapısal ve içeriksel çalışmalar bütünüdür. Seo uzmanları ise internet sitelerinin Google Seo çalışma...
19/04/2021
Günümüzde Trendyol pazaryeri'nde satış yapan mağazaların sayısı bir hayli artmış durumda. Trendyol'da geliştirdiği altyapı ve sunduğu özel imkanlar ile tüketicilerin her geçen gün daha fazla ilgisini ...
02/04/2021
Yaşadığımız internet çağında çeşitli amaçlara hizmet eden binlerce web sitesi vardır. Web sitesi kullanmak da yaşlısından gencine herkes için bir zorunluluk haline gelmiştir. Öyle ki aynı konu üzerine...
24/03/2021
Web sitenizi hazırlatmak - tasarlatmak ve devamında güncelleme işlemleri için Ankara'da web tasarım şirketi araştırıyorsanız bu yazımız tam sizlik demektir. Bu içeriğimizde web tasarım şirketi araştır...